Har inte haft tid, lust eller ork att skriva med hemmet fortfarande upp och ner efter vattenskadan och allt annat som händer.
Söta maken gjorde ett jättebra jobb när han la golvet men om underarbetet som snickarna gjorde inte är bra gjort är det inte mycket att göra åt. Golvet sviktar så det nästan hoppar ur spåren :S Inte alls bra :( Ingen av oss har ork att ta tag i nåt just nu heller.
Gårdagen kom med ytterligare en besvikelse, även om jag misstänkte att det var så så hoppas man ju ändå in i det sista. Att slitas mellan hopp och förtvivlan tär på en. Hur mycket orkar man med egentligen?
Nu får vi avvakta och se hur vi går vidare, får nog ta ett tag att komma över detta och komma fram till hur vi ska göra.
Det är så j-a drygt bara att inte veta, det finns ju inga garantier att det kommer att lyckas men man får bli lite blind och intala sig själv att det löser sig, det kommer att funka annars blir man ju helt knäpp!
Annars har vi haft en mycket trevlig resa till London med Bon Jovi-konsert som var fantastisk, lite shopping (ja, lite faktisk!), massor med god mat och dryck och trevligt sällskap.
Denna resa följdes av en mycket trevlig midsommar som traditionsenligt firades vid Ringsjön.
I helgen var vi i Falsterbo hos Mr, Mrs och Jr P, mycket trevligt, mysigt och så avkopplande.
Denna helgen är det Sommarrock i Svedala planerat, just nu känner jag inte alls för det så vi får se hur det blir. Det enda jag känner för egentligen är att sitta hemma och gråta, så det gör jag!
Måste väl ta sig ur det stadiet för att komma till nästa antar jag. Tänker i alla fall inte göra som jag brukar och stoppa huvudet i sanden och låtsas som att allt är bra. Det blir inte bra till slut.

Jag är så oehört tacksam för alla fina människor jag har i mitt liv, som är förstående, medkännande och stöttande. Ni är väldigt många som jag känner enorm tacksamhet för att ni finns ska ni veta! Fina, härliga, underbara vänner, bekanta, arbetskamrater, släkt, nära och kära - det kan man aldrig ha för mycket av!
Allra mest är jag tacksam över min underbare, fantastiske, allra bäste maken som finns i hela världen, det är så enkelt att det finns ingen bättre! Tack för att du finns och står ut med mig och allt som händer i vårt liv, för det är ju alltid nåt...
Nu håller vi våra tummar för att allt går som det ska, inget mer konstigt ska inträffa och att vi kan få lite vardag i vårt liv! Puss!

2 kommentarer:

  1. Tänker på er och håller tummarna att det går vägen nästa gång! Bamsekram till er båda.

    SvaraRadera
  2. Stor kram till er båda! Tänker på er!!!!

    Kramis

    SvaraRadera